v Wie Ben Ik? | Fysiotherapie Martijn Bakker

Wie Ben Ik?

Wie Ben Ik?

Martijn Bakker Fysiotherapeut

Heeft u pijn in uw spieren of gewrichten, lichamelijke klachten waar u niet vanaf komt, last van een blessure of hulp nodig bij het opbouwen van uw conditie? Ik ga tot het uiterste van mijn kunnen als Fysiotherapeut om u snel weer pijnvrij te laten bewegen.

Mijn naam is Martijn Bakker. Al jaren ben ik gefascineerd door het menselijk lichaam. Mijn basis voor mijn Fysiotherapiepraktijk in Warmenhuizen heb ik gelegd als medewerker bij een sportschool waar ik mensen help de juiste oefening te vinden bij een pijnlijke beweging. Inmiddels ben ik gediplomeerd fysiotherapeut en kan ik mijn passie onderbouwen met vakkundige kennis en nog meer inzicht. Mijn vakkennis houd ik continu bij en ik leer nog dagelijks. Ook heb ik diverse aanvullende opleidingen gevolgd.

In maart 2009 ben ik Allround Conditie- en Hersteltrainer volgens de Rehaboom geworden. Dit is een methodische aanpak in de sportrevalidatie. Hierdoor kan ik u een goed onderbouwde revalidatietraining aanbieden, bijvoorbeeld na een blessure of operatie. In juni 2012 heb ik me bekwaamd in Medical Taping. Medical tape is een manier om het natuurlijke herstelproces van uw lichaam te optimaliseren. De tape activeert uw zenuwstelsel en bloedvaten continu, waardoor spieren en pezen sneller genezen. In januari 2015 heb ik de cursus Dry-Needling met succes afgesloten. Daardoor kan ik een nog breder scala aan klachten behandelen, zoals langdurige nekpijn, rugklachten, blessures aan de schouder en tennisellebogen.

Als ik niet aan het werk ben, vind ik zelf sporten geweldig. Ik houd van fietsen, basketballen en fitnessen.